Bestyrelsen

Bestyrelsen som den så ud efter generalforsamlingen i august 2017.

Besty 2017

Øverst fra venstre: Simon Axø (forstander), Troels Kortegaard Ullerup, Thomas Kaufmanas, Mathias Estrup Fallesen, Andreas Sikjær Sørensen, Morten Grimstrup (lærerrepræsentant).
Nederst fra venstre: Emilie Bernt Haag, Henrik Elming, Eske Touborg Matthiesen, Ida Selvejer Faaborg.

Elevforeningens bestyrelse arrangerer og afvikler, i samarbejde med Testrup Højskole, flere årlige arrangementer: Forårsweekenden og Augustkurset med det tilhørende Elevmøde. Bestyrelsen varetager også udgivelsen af Testrup Højskoles Årsskrift og bestyrer elevforeningens fond. Der skal både tænkes tanker og koordineres forud for disse ting – og bestyrelsen løser også en række af de praktiske opgaver, som er nødvendige, for at alting kører glat under arrangementerne. Derudover tager bestyrelsen stilling til en masse praktiske spørgsmål gennem året og varetager interesserne for elevforeningens medlemmer.

Bestyrelsen består af otte tidligere elever samt en medarbejder på skolen. Medlemmerne vælges for to år af gangen, så kun halvdelen af bestyrelsen er på valg hvert år til elevmødet i august. Bestyrelsen mødes 5-6 gange om året på højskolen. Hvis du overvejer at stille op til en bestyrelsespost, er du velkommen til at tage en snak med én, der allerede har prøvet det. Du kan skrive til os på bestymail@testrupelev.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.