Auguku og Elevmødet

Augustkurset er det umuliges kunst: En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over: Som at stoppe 80 japanere ind i en telefonboks. Augustkurset, der ligger første uge i august, er en uges sommerhøjskole for alle efter samme principper som de lange kurser: Linjefag, morgensamlinger, grovopvask og fællestimer – tilsat ekstra patos. Kaffemaskinen brygger på højtryk, og jorden når at vende sig en omgang, inden man finder sin seng – for at få de enkelte nødvendige timers søvn. Om formiddagen har man ét af skolens linjefag. Om eftermiddagen er fagene mere utraditionelle i workshopper, fra karate til kunstterapi, fra drengerøvsgrupper til chokoladedesserter. Testrup Højskole arrangerer augustkurset i samarbejde med elevforeningen – og er desuden åbent for alle der har mod på et komprimeret højskoleophold, om du er gammel elev eller ej!
Augustkurset varer godt en uge og munder ud i weekendens elevmøde.

Til Elevmødet i weekenden slutter endnu flere sig til det pulserende fællesskab!
Elevmødet starter fredag eftermiddag og varer hele weekenden.
På mødet holder elevforeningen sin årlige generalforsamling, hvor der blandt andet er valg til bestyrelsen.

Elevmødet er, som elevforeningens andre weekendarrangementer, programlagt efter gensynsglæde, oplevelser og elevforeningsliv – med særlig vægt på sidstnævnte! Foruden foredrag, festmiddag og koncert gør vi en dyd af at hylde foreningens jubilarer der stimler sammen på den i forvejen tætpakkede skole!

I denne weekend står skolen på gloende pæle, højskolesangen gjalder højere end nogensinde og lørdagens legendariske fest fortsætter til den lyse morgen – det er i sandhed i denne weekend, vi mærker at foreningen lever!