Auguku og Elevmødet

Augustkurset er det umuliges kunst: En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over. Augustkurset, der ligger første uge i august, er en uges sommerhøjskole for alle efter samme principper som de lange kurser: Linjefag, morgensamlinger, grovopvask og fællestimer – tilsat ekstra patos. Kaffemaskinen brygger på højtryk, og jorden når at vende sig en omgang, inden man finder sin seng – for at få de enkelte nødvendige timers søvn. Om formiddagen har man ét af skolens linjefag. Om eftermiddagen er fagene mere utraditionelle i workshopper. Fra karate til kunstterapi, fra sjipning til chokoladedesserter. Testrup Højskole arrangerer augustkurset i samarbejde med elevforeningen og er desuden åbent for alle, der har mod på et komprimeret højskoleophold – om du er gammel elev eller ej!
Augustkurset varer godt en uge og munder ud i weekendens elevmøde.

I forlængelse af Augustkurset ligger Elevmødet, der begynder fredag sidst på eftermiddagen. Her slutter endnu flere sig til det pulserende fællesskab hvor hundredvis af gamle elever, tilslutter sig de hundredevis af gamle elever som lige har afrundet ugekurset Auguku. Lørdag formiddag afholdes foreningens årlige generalforsamling hvor foreningens bestyrelse også vælges. Eftermiddagen byder på forskellige aktiviteter for enhver smag. Det kan være alt fra leg og sport til koncerter eller oplæsninger. Som noget nyt er der i dette tidsrum også jubilarbar for jubilarerne. Lørdagen afsluttes med køkkenets udsøgte festmiddag efterfulgt af Danmarks bedste dansefest og om søndagen ønskes der på gensyn med en sangtime.

Elevmødet er, som elevforeningens andre weekendarrangementer, programlagt efter gensynsglæde, oplevelser og elevforeningsliv – med særlig vægt på sidstnævnte! Foruden foredrag, festmiddag og koncert gør vi en dyd af at hylde foreningens jubilarer der stimler sammen på den i forvejen tætpakkede skole!

I denne weekend står skolen på gloende pæle, højskolesangen gjalder højere end nogensinde og lørdagens legendariske fest fortsætter til den lyse morgen – det er i sandhed i denne weekend, vi mærker at foreningen lever!

Prisen for augustkurset er 2000kr (elevmøde inkluderet). Billetsalg begynder 1. juni klokken 17.00 på testrupelev.safeticket.dk
Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram