Generelle betingelser for tilmelding

Betingelser for tilmelding til Elevforeningen for Testrup Højskoles arrangementer

1. Tilmeldingsperioden
Tilmelding til Elevforeningen for Testrup Højskoles arrangementer åbner på den annoncerede dato kl. 17.00 og fortsætter til annonceret frist så længe, der i øvrigt er ledige pladser. Ønsker man at melde sig til efter fristens udløb, skal man henvende sig til kontoret på Testrup Højskole eller til et medlem af elevforeningens bestyrelse.

2. Deltagergebyr
Ved tilmelding til kurset, betales det i invitationen fastsatte deltagergebyr. Gebyret fremgår af elevforeningens hjemmeside og den invitation, der er fremsendt med posten. For ikke medlemmer af elevforeningen vil der til nogle kurser tillægges et gebyr på 100,-kr, som skal tilkøbes ved tilmelding. Gebyret frafalder ved køb af medlemsskab i elevforeningen. Medlemsskab kan erhverves igennem Testrup Højskole. Betaling kan kun ske med Dankort eller ved bankoverførsel. Er betaling ikke modtaget indenfor 5 dage efter tilmeldingstidspunktet, bortfalder tilmeldingen, og pladsen frigøres.

3. Registrering af din bestilling
Din tilmelding først er registreret, når du har indtastet dine oplysninger, trykke “Bestil” og fået en bekræftelse på, at tilmeldingen er gennemført. Billetter kan blive udsolgt under tilmelding.

4. Afbud
Ved afbud inden 14 dage før arrangementet gives fuld refusion. Afbud herefter refunderes ikke. Modtager vi afbud til udsolgte arrangementer, vil disse pladser blive sat til salg løbende umiddelbart efter vi har afbudet i hænde.

5. Videresalg
Videresalg af kursuspladser skal godkendes af elevforeningens bestyrelse. Videresalg, der ikke er godkendt, kan medføre tilmeldingens bortfald.

6. Venteliste
Det er ikke muligt at komme på en venteliste til udsolgte arrangementer, kurser eller linjefag.

7. Særlige tilfælde
I særlige tilfælde hvor der er lavet flere tilmeldinger i samme navn, vil disse blive anset om én tilmelding. Samme e-mail kan dog godt benyttes til forskellige tilmeldinger. Er tilmeldingen mangelfuld eller uden et gyldigt navn, vil den blive annulleret strakt uden varsel.