29/07/2023

AUGUKU 2023

Køb billet

29. juli- 6. august
Billetsalg 8. maj kl 17:00
Workshop-ansøgning senest 27/4

Augustkurset er det umuliges kunst: En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over. Augustkurset, der ligger første uge i august, er en uges sommerhøjskole for alle efter samme principper som de lange kurser: Linjefag, morgensamlinger, grovopvask og fællestimer – tilsat ekstra patos. Kaffemaskinen brygger på højtryk, og jorden når at vende sig en omgang, inden man finder sin seng – for at få de enkelte nødvendige timers søvn. Om formiddagen har man ét af skolens linjefag. Om eftermiddagen er fagene mere utraditionelle valgfag. Fra karate til kunstterapi, fra sjipning til chokoladedesserter. Testrup Højskole arrangerer augustkurset i samarbejde med elevforeningen og er desuden åbent for alle, der har mod på et komprimeret højskoleophold – om du er gammel elev eller ej!
Augustkurset varer godt en uge og munder ud i weekendens elevmøde. 

Prisen for augustkurset er 2100kr (elevmøde inkluderet). Man indkvarteres som udgangspunkt på værelser med 2-3 andre og ved billetkøb kan man udfylde, hvis man vil bo, med en man kender. Ellers indkvarteres man som udgangspunkt tilfældigt med andre kursister. Har man særlige behov eller ønsker til roomies skrives dette ved billetkøb.

Tilbage
Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram