Kommende arrangementer

Forårsweekend 2023
Når vi gamle elever mødes på Testrup Højskole til Forårsweekenden 14-16/4 2023, prikker vi hul på den boble som F23 befinder sig i, og giver dem et indblik i det højskoleliv der findes efter det lange ophold. Temaet på Forårsweekenden 2023 er derfor Pierced. Hvad skal man så lave som delta...
Læs mere
AUGUKU 2023
29. juli- 6. augustBilletsalg 8. maj kl 17:00Workshop-ansøgning senest 27/4 Augustkurset er det umuliges kunst: En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over. Augustkurset, der ligger første uge i august, er en uges sommerhøjskole for alle efter samme principper som de lange kurser: Lin...
Læs mere
Elevmøde
4.-6 august I forlængelse af Augustkurset ligger Elevmødet, der begynder fredag sidst på eftermiddagen. Her slutter endnu flere sig til det pulserende fællesskab hvor hundredvis af gamle elever, tilslutter sig de hundredevis af gamle elever som lige har afrundet ugekurset Auguku. Lørdag formidd...
Læs mere

Årlige arrangementerAuguku og Elevmødet

Augustkurset er det umuliges kunst: En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over. Augustkurset, der ligger i første uge i august, er en uges sommerhøjskole for alle efter samme principper som de lange kurser: Linjefag, morgensamlinger, grovopvask og fællestimer – tilsat ekstra patos. Kaffemaskinen brygger på højtryk, og jorden når at vende sig en omgang, inden man finder sin seng – for at få de enkelte nødvendige timers søvn. Om formiddagen har man ét af skolens linjefag. Om eftermiddagen er fagene mere utraditionelle i workshopper. Fra karate til kunstterapi, fra sjipning til chokoladedesserter. Testrup Højskole arrangerer Augustkurset i samarbejde med Elevforeningen. Augustkurset er åbent for alle, der har mod på et komprimeret højskoleophold – om du er gammel elev eller ej! Kursisterne er som regel mellem 18-30 år.

Prisen for augustkurset er 2000kr (elevmøde inkluderet). Man indkvarteres som udgangspunkt på værelser med 2-3 andre og ved billetkøb kan man udfylde, hvis man vil bo, med en man kender. Ellers indkvarteres man som udgangspunkt tilfældigt med andre kursister. Har man særlige behov eller ønsker til roomies skrives dette ved billetkøb.
Billetsalg begynder tirsdag den 31. maj klokken 17.00https://testrupelev.safeticket.dk/


Hvis du ønsker at se, hvad der er sket på et tidligere Augustkursus, kan du se linjefag, workshops mm. fra Auguku 2021 lige her

I forlængelse af Augustkurset ligger Elevmødet, der begynder fredag sidst på eftermiddagen. Her slutter endnu flere sig til det pulserende fællesskab hvor hundredvis af gamle elever, tilslutter sig de hundredevis af gamle elever som lige har afrundet ugekurset Auguku. Lørdag formiddag afholdes foreningens årlige generalforsamling hvor foreningens bestyrelse også vælges. Eftermiddagen byder på forskellige aktiviteter for enhver smag. Det kan være alt fra leg og sport til koncerter eller oplæsninger. Som noget nyt er der i dette tidsrum også jubilarbar for jubilarerne. Lørdagen afsluttes med køkkenets udsøgte festmiddag efterfulgt af Danmarks bedste dansefest og om søndagen ønskes der på gensyn med en sangtime.

Elevmødet er, som elevforeningens andre weekendarrangementer, programlagt efter gensynsglæde, oplevelser og elevforeningsliv – med særlig vægt på sidstnævnte! Foruden foredrag, festmiddag og koncert gør vi en dyd af at hylde foreningens jubilarer der stimler sammen på den i forvejen tætpakkede skole!

I denne weekend står skolen på gloende pæle, højskolesangen gjalder højere end nogensinde og lørdagens legendariske fest fortsætter til den lyse morgen – det er i sandhed i denne weekend, vi mærker at foreningen lever!

Forårsweekend

Forårsweekenden er et af Testrup Højskoles Elevforenings mange gensynsarrangementer. Den strækker sig over en hel weekend med aktiviteter fra fredag aften til søndag eftermiddag. Weekenden slås typisk an med et arrangement i højt humør som f.eks. banko med særlige præmier!
Kernen af forårsweekenden er de mange forskellige workshops som lærere og elever byder ind med – her er stemningen alt fra friluftsliv og rollespil til faglig fordybelse og nørderi! Stikord som Ravioliproduktion, Ringridning, Kite-fight, Revolution101 og Russian for Dummies giver genlyd over de seneste forårsweekender!

Efter workshops får vi besøg af en spændende foredragsholder med noget på hjerte. De seneste år har vi blandt mange haft fornøjelsen af at have besøg af skuespiller Jytte Abildstrøm og ravspecialist Anders Leth Damgaard !

Kronen på værket er den uendeligt elskede festmiddag der slås an når lørdagen går på hæld. Foruden højskolesang, højt humør og formidabel mad er køkkenet sjældent blege for at tænke med i weekendens overordnede tema, der som fast tradition også danner rammer om de mange aktiviteter. De seneste år har temaerne været Svensker, Skurk, Din Mor, Upassende, Helt ude i skoven, Revolution, RAV og ikke mindst Forførelse!

Hold øje med forsiden og facebook når nyheder om næste forårsweekend offentliggøres!

Efterårsweekend
Efterårsweekenden er efterårsholdets pendant til Forårsweekenden!
Vi sætter intensiteten op og tempoet ned.
Efterårsweekenden har typisk en quiz eller anden fælles samlende aktivitet fredag aften, hvor stemningen siger nærvær og højskolehygge! Lørdag bruger vi god tid på workshops der ofte har karakter af fordybelse og nysgerrig nørderi i den milde efterårstid; vi har set en 1:1 kastanjehjort blive til, et højskolesang-panfløjte-ensemble spille op, og erotiske forfattere spire for bare at nævne nogle få af de mange workshops gennem årene!

Festmiddagen er som ofte vidunderligt velkendt og stemningsfuld, men er i kraft af det mindre billetsalg også mere sammentømret og hjertevarm af karakter – højskolesangene får lov at klinge en anelse længere inden næste skål, og dansegulvet er tættere end før!

Søndag plejer vi at gå en smuk tur i skoven og langs vandet ved Moesgaard inden vi efter en skål suppe i gården afholder sangtime og siger på gensyn
Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram