Bestyrelsen

Elevforeningens bestyrelse, eller Besty, arrangerer og afvikler, i samarbejde med Testrup Højskole, flere årlige arrangementer: Efterårsweekenden, Forårsweekenden og Augustkurset med det tilhørende Elevmøde. Bestyrelsen varetager også udgivelsen af Testrup Højskoles Årsskrift og bestyrer elevforeningens fond. Der skal både tænkes tanker og koordineres forud for disse ting – og bestyrelsen løser også en række af de praktiske opgaver, som er nødvendige, for at alting kører glat under arrangementerne. Derudover tager bestyrelsen stilling til en masse praktiske spørgsmål gennem året og varetager interesserne for elevforeningens medlemmer.

Bestyrelsen består af otte tidligere elever samt en medarbejder på skolen. Medlemmerne vælges for to år af gangen, så kun halvdelen af bestyrelsen er på valg hvert år til elevmødet i august. Bestyrelsen mødes 5-6 gange om året på højskolen. Hvis du overvejer at stille op til en bestyrelsespost, er du velkommen til at tage en snak med én, der allerede har prøvet det.

Du kan altid skrive til os på tilmelding@testrupelev.dk
Bestyrelsen valgt ind på generalforsamlingen i august 2022


Dagmar Aller Jónasdóttir (forperson), Nils Holm (næstforperson), Helena Bejlegaard Andersen (sekretær), Nikolas Balslev (kasserer)
Johannes Hesner Brandstrup, Björk Mo van Dijk, Sebastian Børsting, Caroline Holsteen Jessen

Johanna Malene Geiger er desuden lærerrepræsentant i bestyrelsen

Alle billeder er taget af Lars Koue Mogensen


Dagmar Aller Jonasdottir, forperson
Nils Holm, næstforperson
Helena Andersen, sekretær
Nikolas Balslev, kasserer
Sebastian Børsting, bestyrelsesmedlem
Caroline Holsteen Jessen, bestyrelsesmedlem
Björk Mo Van Dijk, bestyrelsesmedlem
Johannes Hesner Brandstrup, bestyrelsesmedlem
Johanna Malene Geiger, lærerrepræsentant
Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram