Guide til workshop-ansøgning
FW/EW

Nå, så du/I vil gerne lave en workshop til en gammel-elev weekend? Det er vi bare så glade for, og det bliver enormt sjovt. Alle kan afholde en workshop, hvis blot der er en god ide og en plan til at føre den ud i livet, så du skal ikke være sky for at ansøge. Om man vil lave lege med æg, spille skov-stratego, skrive digte, debattere eller spille på trommer og tønder, så kan det garanteret lade sig gøre, uanset hvor langt ude, fjollet, alvorligt, inspirerende og fantasifuldt det bliver. Det eneste formelle krav er, at workshoppen skal kunne aktivere mindst 12 deltagere i fem timer (inklusiv frokostpause).

Derudover må ansøgningen se ud som I ønsker det. Der er plads til at være kreative med farver, billeder og mood-boards, så vi kan få et indtryk af hvad I gerne vil lave. Vi glæder os til at høre fra jer! <3

Kærligste hilsener fra Besty
Gamle workshop-kataloger til inspiration
Ansøgninger sendes til besty@testrupelev.dk og ansøgningsfristen fremgår af siden for den enkelte begivenhed her på www.testrupelev.dk.

NB: Forårsweekenden har et tema, og jeres workshop skal gerne lege med i det tema! Det meste kan ved fantasiens kraft modeleres ind i de brede temaer.
Ansøgningen om afholdelse af workshop skal indeholde følgende:
En kort beskrivelse af workshoppen og dens forløb, som vi kan putte i et katalog med de andre workshops. Den må gerne være sjov/gakket/mystisk hvis du/I føler for den slags! (max 200 ord)
Workshop-læreres navne, Testrup-årgange og e-mail
Navn på workshop
Maksimalt antal af deltagere på workshoppen. Husk at den min. skal kunne tage 12.
Hvis der ønskes et særligt undervisningslokale, og hvorfor. Kunne fx være Loftet pga. et ønske om brug af projektor
Hvis der ønskes at låne materialer af skolen, så vi kan sætte Jer i kontakt med de ansvarshavende undervisere
Andre uddybende info som I finder relevant
Vær kreative, næsten alt kan lade sig gøre!
Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram