Elevmøde 2024

Traditionen tro inviterer Besty (Bestyrelsen i Elevforeningen) og Testrup Højskole alle jer gamle Tessere til Elevmøde på skolen.

Elevmødet, som lige så godt kunne hedde Gensynsfesten, er den weekend hvor vi fejrer, fester og danser os igennem en program proppet med Testrupsk højskoleånd og alle de venner du nu engang forbinder med Testrup Højskole. Vi sørger for at der er et fedt program, I skal bare komme og lade jer rive med af en stemning.

I løbet af lørdagen byder skolen og Elevforeningen jubilarerne på et glas bobler, en håndbajer og måske en hindbærsnitte, og I bliver indviet i jubilar-traditionen. Om du er 5-, 10-, 15-, …, eller sågar 50-års jubilar på skolen, så skal du hive dit gamle Testrup-slæng med ud på skolen, for at fejre og genoplive jeres Testrup-ophold.

I år byder programmet på:

Quiz med præmier fredag aften

– Generalforsamling lørdag formiddag (mærk foreningens ånd leve!!!)

Folkedans, fodbold (med live-kommentatorer), skovvandring og volleyball lørdag eftermiddag!

Jubilar-bar som er en særlig begivenhed for alle skolens jubilarer.

Festmiddag lørdag aften, mad serveres af det vidunderlige Testrupske køkken (her arbejder op til flere Bocuse d’Or-vindere!)

– En koncert der sparker gang i den fest der skal løbe til de tidlige morgentimer.

– Gensynsglæde, kærlighed og h

Baghaven forvandles til det smukkeste camping-område, hvor gamle elever kommer og sover i telte på bedste festival-maner (undervisningslokaler gøres til sovesale for dem der ikke ønsker at sove i det fri).

Ej at forglemme afholder vi vores generalforsamling på Elevmødet. Det er her vi i fællesskab sætter tonen for det kommende år i foreningen, og ser vores foreningsdemokrati blomstre. Hvis du har lyst til at ytre dig om, eller spørge ind til foreningens drift, eller lyst til at få nogle af foreningens penge til at afholde arrangementer for gamle elever, så er det et godt sted at komme og blive hørt. Det er også ved generalforsamlingen, at der er valg til elevforeningens bestyrelse, Besty, og det er også her vi vælger Elevforeningens mandater i skolebestyrelsen. 

Hele weekenden bliver en kæmpe fest, med summen og liv i alle kroge af skolen. Følg med på Elevforeningens hjemmeside, Insta og Facebook for løbende informationer om program mm.

Vi glæder os til at se jer!

Sommerhilsner

Besty

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Billetsalg: 15/5 kl 17.00

Dato: 2/8 kl 17.45 – 4/8 kl 18.00

Pris: 275 kr (OBS: Hvis du ikke er medlem af elevforeningen opkræves 100 kr. ekstra ved ankomst)

Transport: Der kører busser til Testrup fra DGI-byen bag Banegården i Århus 2/8 kl 17:45.

Hjem-transport: Der kører busser til Århus OG KØBENHAVN fra Testrup søndag eftermiddag. Hvis du vil med Københavner-bussen hjem, så kommer der et separat billetsalg i løbet af sommeren, som vi nok skal gøre opmærksomme på. Københavner-bussen koster ca. 150-200 kr, og kører til Hovedbanegården, og er fyldt med alle dine gamle (og nye) venner.

Generalforsamling: Alle medlemmer af Elevforeningen er velkomne til Generalforsamlingen lørdag formiddag, også hvis man ikke har haft mulighed for at købe en billet til Elevmødet.