Forårsweekend 2023

14.-16. april

UNIK af Turbobangeren

Information

Ansøgningsfrist for workshoplærere er 7/3 23:59
Bliv Workshoplærer!
Billetsalg: tirsdag d. 14/3 kl 17:00
275 kr for medlemmer
(+100 kr hvis du ikke er medlem, betales ved ankomst)
Køb billetter
Når vi gamle elever mødes på Testrup Højskole til Forårsweekenden 14-16/4 2023, prikker vi hul på den boble som F23 befinder sig i, og giver dem et indblik i det højskoleliv der findes efter det lange ophold. Temaet på Forårsweekenden 2023 er derfor Pierced. Hvad skal man så lave som deltager på Forårsweekenden tænker du?

På denne forårsweekend kan du måske gennembore en meningsdanner med et skarpt debatindlæg, bore dig ned i en af litteraturens tematikker, eller gøre smykket i dit allerede piercede øre endnu smukkere. Det kan være du skal sætte grøntsager på spyd og grille dem, spidde en rival med en lanse eller upcycle dit hullede tøj med nål og tråd. Måske skal du gennembore din store kærligheds hjerte med en Amors pil af et digt, punktere din forestilling om, at leg bare er for børn, gennembore alles bevidsthed med insisterende musikalske indtryk, eller gå i dybden med Pierce Brosnan.

Faktisk er det også op til gamle elever som dig, hvad der skal foregå på de forskellige workshops, siden størstedelen af dem afholdes af jer. Så længe der arbejdes med temaet Pierced, om det er et ordspil, en metafor eller noget helt tredje, så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der er muligt. Hvis du skulle have lyst til at afholde en workshop på årets Forårsweekend, kan du læse mere om det HER. Vi begynder at orientere om billetsalg på vores hjemmeside, Instagram og Facebook et par måneder inden weekenden løber af stablen.

Vi håber på at se jer som deltagere på Forårsweekenden, til festmiddag, workshops, quiz, hygge, gensyn, kram og dans.

Gennemborende kram fra Besty

Copyright 2021
Kontakt os <3
besty@testrupelev.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram