Forårsweekend 2022

Forårsweekenden er et af Testrup Højskoles Elevforenings mange gensynsarrangementer. Den strækker sig over en hel weekend med aktiviteter fra fredag aften til søndag eftermiddag. Weekenden slås typisk an med et arrangement i højt humør som f.eks. banko med særlige præmier!
Kernen af forårsweekenden er de mange forskellige workshops som lærere og elever byder ind med – her er stemningen alt fra friluftsliv og rollespil til faglig fordybelse og nørderi! Stikord som Ravioliproduktion, Ringridning, Kite-fight, Revolution101 og Russian for Dummies giver genlyd over de seneste forårsweekender!

Efter workshops får vi besøg af en spændende foredragsholder med noget på hjerte. De seneste år har vi blandt mange haft fornøjelsen af at have besøg af skuespiller Jytte Abildstrøm og ravspecialist Anders Leth Damgaard !

Kronen på værket er den uendeligt elskede festmiddag der slås an når lørdagen går på hæld. Foruden højskolesang, højt humør og formidabel mad er køkkenet sjældent blege for at tænke med i weekendens overordnede tema, der som fast tradition også danner rammer om de mange aktiviteter. De seneste år har temaerne været Svensker, Skurk, Din Mor, Upassende, Helt ude i skoven, Revolution, RAV og ikke mindst Forførelse!

Hold øje med forsiden og facebook når nyheder om næste forårsweekend offentliggøres!