AUGUKU 2024

27 juli -2 august.

VENTELISTE:
Hvis du vil på ventelisten til at købe en Auguku-billet, så skriv en mail til besty@testrupelev.dk med dit navn, telefonnummer og evt ønsker til linjefag. Vi kontakter løbende dem på ventelisten som billetter bliver tilgængelige. Hvis det ikke er muligt at skabe kontakt med den øverste på ventelisten efter gentagne forsøg kontaktes den næste i køen. Sker dette flere gange frafalder pladsen på ventelisten.

Augustkurset er det umuliges kunst. En højskole stoppet til bristepunktet – og lidt over. Det er en uges sommerhøjskole efter samme principper som de lange kurser på Testrup Højskole, men hvor vi når lidt mere på lidt mindre tid. Der er linjefag, workshops, morgensamlinger, opvask og fællestimer i skøn forening. Kaffemaskinen brygger på højtryk, og jorden når at vende sig en omgang, inden man finder sin seng for at få de nødvendige timers søvn.

Om formiddagene følger du et af højskolens linjefag, mens du om eftermiddagen deltager i en workshop, der kan spænde over alt fra karate til kunstterapi, fra sjipning til chokoladedesserter, fra lokalradio til sans og dans.

På kurset vægter vi det sociale fællesskab lige så højt som det faglige. Derfor er der også arrangementer i aftentimerne som eksempelvis husgruppetid, hvor man lærer dem, man bor i hus med at kende, kulturcafé, hvor vi spiller, synger og optræder for hinanden, med det vi har lavet, og middag i sandet, hvor hele højskolen tager til Ajstrup strand for at bade, spise, lave bål og synge højskolesange til lyden af strandbandets toner. Dertil kommer alle de spontane, sitrende og skæve indslag, som kursisterne sammen stabler på benene uden for de skemalagte aktiviteter. 

Testrup Højskole arrangerer Augustkurset i samarbejde med bestyrelsen for Testrup Højskoles elevforening, der består af gamle elever fra højskolens lange ophold. Kurset har tradition for at tiltrække mange tidligere elever, men er åbent for alle. Erfaringsmæssigt er aldersspændet på kurset mellem 20-30 år.

Hvis du har købt billet til Augustkurset, så er der en billet til Elevmødet inkluderet. Det er en gensynsfest for gamle elever, der har gået på et af Testrup Højskoles lange ophold, hvor der danses folkedans, spilles volleyball og fejres jubilarer. I denne weekend står skolen på gloende pæle, højskolesangen gjalder højere end nogensinde og lørdagens legendariske fest fortsætter til den lyse morgen – det er i sandhed i denne weekend, vi mærker at foreningen lever! Det er også denne weekend Elevforeningens årlige generalforsamling afholdes lørdag formiddag. Til generalforsamlingen er alle medlemmer af Elevforeningen velkommen, om de har billet til Elevmødet eller ej. Hvis du har været på Augustkurset, men ikke er gammel elev, er du stadig velkommen til at deltage i weekendens festligheder.