FORÅRSWEEKEND 2024

5-7/4 2024
Billetsalg: 17:00 5/3 2024

Når vi gamle elever mødes på Testrup Højskole til Forårsweekend 5-7/4 2024, har vi valgt at sætte hele temaet TIL SALG. Hvad skal man så lave som deltager på Forårsweekenden tænker du?

Traditionen tro vil der være bingo og/eller banko med eksklusive og sjældne præmier, i form af one-off merchandise fredag aften, lørdag har vi vidunderligt lærerige og skøre workshops, til at underholde og aktivere deltagerne i løbet af dagen. Derudover kommer der også en foredragsholder lørdag eftermiddag, som vi kan løfte sløret for når vi er tættere på begivenheden.

Lørdag rundes af med en festmiddag serveret af det skønne Testrup-køkken og efterfølgende dansefest som I kender den bedst på Testrupsk maner. Som sædvanligt udfolder weekenden sig i et tema, men i år har vi ikke kunnet blive enige om et emne i Besty, og har derfor er temaet TIL SALG.

Har du en indre krejler gemt i dig, og vil gerne lære fra dig i forhandlingens kunst? Vil du gerne undersøge merkantile forhold i Christian d. 4.s tid? Vil du guide en undersøgelse af obskure markeder for falske Yu-Gi-Oh-kort på guloggratis.dk? Eller måske bare lave en collage af de mest opsigtsvækkende annoncer på DBA’s diverse-sektion? Kan du lave bedre TIL SALG-plakater end Bestys reklamer for arrangementer? Dybdegående journalistik-kursus med salg af eksotiske dyr på nettet som emne?

Så skriv en workshop-ansøgning og send den til besty@testrupelev.dk

Dato: 5-7 april 2024

Billetsalg: kl. 17:00 5 marts 2024

Vi håber på at se jer som deltagere på Forårsweekenden, til festmiddag, workshops, quiz, hygge, gensyn, kram og dans.

Krejler-kram fra Besty