Forårsweekend 2022

Der er gråt udenfor. Du tager din rygsæk på. Du går med tunge skridt mod stationen. I dit øre synger Anne Linnet “Mærker der er vulkaner indeni”. Du ser op mod himlen, som changerer i regnbuefarver. Det regner med glimmer ned over dig. Din krop føles som Pop Candy. Hjulene på bussen drejer rundt og river dig med i et evigt accelererende tempo. Dit yndlingstrack spilles ud af skyerne. Du danser som du altid har drømt om, men aldrig har turdet. En klokke klinger i baggrunden af din bevidsthed. Du har været her før – du står i murstenene. Du kender lyden. Det er som om din krop er hævet få centimeter over jorden. Du glemmer dig selv i gruset under dine fødder. Du hører din egen stemme synge. Du opdager, at der er andre i gården. Der er en symbiotisk kraft mellem jer.

Vi er inde i en gigantisk sæbeboble, som svæver afsted. Fuglene synger som engle, når de flyver forbi os. Pludselig sprænger boblen, og vi daler ned fra himlen som konfetti.
Ekstasen bruser over os som en kollektiv selvforglemmelse – Vi glider gennem luften af hinanden, af kroppe og hænder der er faret vild.
Rundtosset. I et fælles åndedræt. Ekstasen forstørrer og forvrænger.
Glem at du kan se og stol på, at verden vil dig det godt.
Vi ses på Forårsweekenden 2022

Praktisk:
Dato: 1. – 3. April
Workshopdeadline: 25. februar 23.59
Billetsalg 1. marts klokken 17.00

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *